Atom

Atom Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase yoğurt
  • 1/4 (çeyrek) çay kaşığı tuz
  • 2-3 adet kurutulmuş kırmızı acı biber
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Atom Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ve tereyağı bir tavada güzelce kızdırın ve ocaktan alın.
  2. Kurutulmuş biberleri 3-4 modüle bölün tohumları ile birlikte kızgın yağa atın.
  3. Tavayı bir kaç sefer sallayın. Ilınması için dinlendirin.
  4. Bu esnada yoğurdu kaseye alıp tuzu ekleyip pürüzsüz kıvam alana kadar çırpın.
  5. Servis öncesi biberli yağı üzerine gezdirin.

Atom Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Erzurum Ketesi
Muzlu Muhallebi
Zeytinyağlı Brokoli Salatası
Mantarlı Et Sote
Müceddere (Kilisyöresi/ Mastershef)
Rulo Pasta
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet