Atom

Atom Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase yoğurt
  • 1/4 (çeyrek) çay kaşığı tuz
  • 2-3 adet kurutulmuş kırmızı acı biber
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Atom Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvıyağ ve tereyağı bir tavada güzelce kızdırın ve ocaktan alın.
  2. Kurutulmuş biberleri 3-4 modüle bölün tohumları ile birlikte kızgın yağa atın.
  3. Tavayı bir kaç sefer sallayın. Ilınması için dinlendirin.
  4. Bu esnada yoğurdu kaseye alıp tuzu ekleyip pürüzsüz kıvam alana kadar çırpın.
  5. Servis öncesi biberli yağı üzerine gezdirin.

Atom Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pastane Poğaçası
Karaköy Poğaça (Pastane Poğaçası)
Çörek
Dondurmalı Şeftali Tatlısı
Çıtır Çıtır Patatesli Börek
Sebzeli Detoks Çorba
Hdabla | © 2024 |