Fırında Patlıcan Kebabı

Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk patlıcan
  • Yarım çay bardağı su

Köftesi için;

  • 300 gr kıyma
  • 2 çay kaşığı tuz
  • Yarım yemek kaşığı pul biber
  • Bir fiske karabiber

Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 300 gr kıymayı tuzu, pul biberi ve kara biberi yeterlice karıştıralım.
  2. Karıştırdıktan sonra patlıcanları yuvarlak halde keselim ve ortasına hazırladığımız iç harcını tek tek yuvarlak biçimde kestiğimiz patlıcanların ortasına koyalım.
  3. Ben borcamda yaptım siz dilediğiniz tepside yapabilirsiniz.
  4. Üzerine yarım çay bardağı su ekleyelim.
  5. Fırında 200 derece 2 saat pişecek deneyenlere şimdiden afiyet olsun🙏

Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mercimek Çorbası (Kemik Sulu)
Enginarlı Bahar Pilavı
Fırında Soslu Kanat
Kabaklı Diyet Omlet
Lezzet Kurabiyesi
Beyaz Çikolatalı Meyveli Borcam Pastası
Hdabla | © 2025 |