Glutensiz Pankek

Glutensiz Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3,5 yemek kaşığı karabuğday unu (elenmiş)
  • 1 yumurta
  • 1 muz
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 avuç dondurulmuş yabanmersini
  • 1 çay kaşığı karbonat

Glutensiz Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Malzemeleri blendera koyup çırpıyoruz. Tam pankek hamuru kıvamını bulmuş oluyor.
  2. Teflon tavada pankek büyüklüğünde döküp pişiriyoruz. Minik minik olursa daha yeterli olur, spatül ile inceltilebilir. Çok kabarıyor.
  3. Bal ve keçi peyniri ile servise alıyoruz. Dilerseniz meyve de ekleyebilirsiniz.
  4. Sağlıkla tüketiyoruz.

Glutensiz Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nefis Belen Tava
Brownie
Mayasız Ağızda Dağılan Lezzetli Poğaça (Videolu)
Narlı Shot (C Vitamini Deposu)
Semiz Otu Turşusu
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye (Buzluğa Atılabilir)
Hdabla | © 2025 |