Glutensiz Pankek
Glutensiz Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 3,5 yemek kaşığı karabuğday unu (elenmiş)
- 1 yumurta
- 1 muz
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 avuç dondurulmuş yabanmersini
- 1 çay kaşığı karbonat
Glutensiz Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Malzemeleri blendera koyup çırpıyoruz. Tam pankek hamuru kıvamını bulmuş oluyor.
- Teflon tavada pankek büyüklüğünde döküp pişiriyoruz. Minik minik olursa daha yeterli olur, spatül ile inceltilebilir. Çok kabarıyor.
- Bal ve keçi peyniri ile servise alıyoruz. Dilerseniz meyve de ekleyebilirsiniz.
- Sağlıkla tüketiyoruz.
Glutensiz Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










