Dondurucuya Taze Madımak

Dondurucuya Taze Madımak Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 kilo taze madımak

7 tane buzdolabı poşeti Büyük tencere

Dondurucuya Taze Madımak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak madımaklar ayıklayıp ince doğranır satır yada el robotu ile doğranır ve bol su ile yıkanır, 6 kez sonra süzüp büyük tencerede rengi dönene kadar pişirelim ve geniş tepsiye döküp soğutalım ve 7 poşete koyup poşetleyelim.

Not:İstediğiniz kadar poşetleyebilirsiniz. Ben el robotunda çektim madımağı fotoğraf de var korkmadan yapabilirsiniz.

Dondurucuya Taze Madımak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Milföy Çanağında Beyaz Turp Mezesi
Salçalı Yumurta
Gün Menüsü Beş Çayı
İncir Reçelli Kurabiye
Brokoli Salatası
Çilekli Çikolatalı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |