Kavrulmuş Tuzlu Fındık (Fırında) (Videolu)
Kavrulmuş Tuzlu Fındık (Fırında) Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram kabuklu fındık yada olağan fındık
- 2 yemek kaşığı tuz
- Yarım su bardağından biraz az su
- 1 yemek kaşığı un
Kavrulmuş Tuzlu Fındık (Fırında) Tanımı Nasıl Yapılır?
- 250 derece fırında yağlı kağıt sermeyebilirsiniz.
- Tüm materyalleri karıştırıp, tepsiye ekleyelim. 10 yada 15 dk fırınınızın ayarına nazaran yakmadan kavuralım. Orta ara açıp, fındıkları karıştıralım.
- Fırından çıkınca sıcağı gidince elimize alıp, fazla olan tuz ve tortuları ovuşturalım. Ayrıntılı görüntü youtube kanalımda. Afiyet olsun👇.
Kavrulmuş Tuzlu Fındık (Fırında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







