Kavrulmuş Tuzlu Fındık (Fırında) (Videolu)

Kavrulmuş Tuzlu Fındık (Fırında) Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kabuklu fındık yada olağan fındık
  • 2 yemek kaşığı tuz
  • Yarım su bardağından biraz az su
  • 1 yemek kaşığı un

Kavrulmuş Tuzlu Fındık (Fırında) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 250 derece fırında yağlı kağıt sermeyebilirsiniz.
  2. Tüm materyalleri karıştırıp, tepsiye ekleyelim. 10 yada 15 dk fırınınızın ayarına nazaran yakmadan kavuralım. Orta ara açıp, fındıkları karıştıralım.
  3. Fırından çıkınca sıcağı gidince elimize alıp, fazla olan tuz ve tortuları ovuşturalım. Ayrıntılı görüntü youtube kanalımda. Afiyet olsun👇.

Kavrulmuş Tuzlu Fındık (Fırında) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaptandan Enfes Mücver Tarifi
Cevizli Susamlı Kurabiye
Unsuz Yağsız Şekersiz Tahin Ekmeği!
Tam Kıvamında Magnolia
Kekiklim (Kekikli Tuzlu Pastam)
Kadayıflı Şerbetli Kek
Hdabla | © 2025 |