Kabağın En Lezzetli Hali

Kabağın En Lezzetli Hali Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 orta uzunluk kabak
  • 1 orta uzunluk havuç
  • 1 orta uzunluk kuru soğan
  • 3-4 kol yeşil soğan
  • Bir tutam dereotu
  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • Yarım çay bardağı su

Kabağın En Lezzetli Hali Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuru soğan, havuç, yeşil soğan yağda hafif sotelenir üzerine kabak, pirinç ve su eklenir altı kısık yavaş yavaş pişmeye bırakılır.
  2. Çok karıştırmayın dağılır.
  3. Tuz ve dereotu ekleyip servis edebilirsiniz.
  4. İstediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz ben sade tercih ettim.

Kabağın En Lezzetli Hali Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Trabzon Gevreği
Tahinli Special Kurabiye
Tepside Kadayıf Tatlısı
Mahlepli Tuzlu Kömbe
Fırında Pratik Somon Tarifi
Frambuazlı Kek (Diğer Kekleri Unutun )
Hdabla | © 2025 |