Ağızda Dağılan Tatlı Kurabiye

Ağızda Dağılan Tatlı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram tereyağ yada margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un ( 2.5 – 3 su bardağı )

Üzeri için;

  • Pudra şekeri

Ağızda Dağılan Tatlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağ, sıvı yağ,yumurta ve pudra şekerini yoğurma kabında karıştıralım.
  2. Kabartma tozu ve vanilya ekleyelim.
  3. Azar azar unu ekleyip yoğuralım. Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp yuvaralayalım.
  4. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derecede 15 dakika pişirelim.
  6. Pişen kurabiyelerin üzerine pudra şekeri serpiştirelim. Afiyet olsun.

Ağızda Dağılan Tatlı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muhallebili Balkabaklı Pasta
Muzdan Dondurma
Bebeklere Balkabağı Çorbası
Girit Tarhanası
Kedi Dilli Tiramisu
Semizotlu Makarna Salatası
Hdabla | © 2025 |