Nugget

Nugget Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk göğüs
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı galeta unu
  • 1 adet soğan (rendeleyip suyunu sıkalım)
  • Toz biber
  • Karabiber
  • Zerdeçal
  • Tuz

Bulamak için;

  • 2 adet yumurta
  • Un
  • Galeta unu

Nugget Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk ve öbür gereçleri blandra alıp çektirelim.
  2. Ardından biçim verip evvel una, akabinde çırpılmış yumurtaya, en son galeta ununa bulayıp artlı önlü kızartalım. Afiyet olsun.

Nugget Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Kebap
Kahvaltı Menüsü
Bezelyeli Portakallı Enginar (Bayılacaksınız)
Kalpli Omlet
Kedidili Pasta
Meyveli Borcam Pastası
Hdabla | © 2025 |