Levrek Marin

Levrek Marin Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet levrek(kişi başı)
- 1 adet kuru soğan(beyaz soğan bulursanız daha tatlı olur)
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1 tatlı kaşığı mayonez
- Yarım limon
- Yarım portakal
- Yarım çay bardağı elma sirkesi
- Sıvı yağ
Levrek Marin Tanımı Nasıl Yapılır?
- Levreklerin kılçıklarını temizleyip jülyen doğrayın (fileto halinde alırsanız direkt jülyen formunda doğrayabilirsiniz, uğraşma müddetiniz de azalır)
- Sos için hardal, limon, sirke, portakal ve mayonezi karıştırın az ölçüde sıvı yağ koyup karıştırın.
- Levrekleri sos içinde bekletin (30 dk öneririm)
- Yanmaz tavada pişirin.
- Soğanı piyaz doğrayıp tuzlayın. Servis edebilirsiniz, afiyet olsun🌸
Levrek Marin Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


