Limon Cup

Limon Cup Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet limon
  • 1 kutu krema
  • 1 çay bardağı şeker
  • 1 çay bardağı limon suyu

Limon Cup Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limonları sirkeli suda yarım saat bekletelim, limonun birinin kabuklarını başka 3 limonunda ikiye bölüp içini çıkartalım.
  2. Çıkardığımız limon içinin suyunu süzgeç yardımıyla suyunu sıkalım.
  3. Orta uzunluk tavaya 1 limonun kabuğunu rendeleyelim ,bir çay bardağı şekerle limon kabuğunu limonun aramasının tam olması için birbirine özleştirelim.
  4. Kremayı ek edelim kremayı çektirelim ,limon suyunuda ekleyelim ,iyice karıştırarak yedirin.
  5. 1 dakika kadar başından ayrılmayın.
  6. Boşalttığımız limonların içini kremayla doldurun ,oda ısısına gelince dolaba koyun, dolapta biraz daha yoğunlaşacak yemeye hazır afiyetle.

Limon Cup Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kasap Köfte
Belen Tava
Ekşi Mayalı Ekmek
Çatlayan Kek
Portakallı Cevizli Islak Kek
Beze
Hdabla | © 2025 |