Sebzeli Türlü Yemeği

Sebzeli Türlü Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet sarımsak
  • 5+6 adet domates
  • Yarım kase nohut
  • 1 adet patlıcan
  • 1 adet kabak
  • 1 fincanın yarımdan az zeytin yağı
  • Tuz
  • Nane
  • Su

Sebzeli Türlü Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle sarımsakları küçük küçük doğrayıp tavaya atıyoruz, daha sonra yağını ,tuzunu ekliyoruz.
  2. Ocağı açmadan bekletiyoruz zira sarımsak yanabilir .
  3. Ardından domateslerin kabuklarını soyduktan sonra orta biçiminde doğruyoruz ve tencereye koyuyoruz .
  4. Ocağı açtıktan sonra nohutu ekliyoruz ve pişirmeye bırakıyoruz.
  5. Arada karıştırmak gerek akabinde doğramış olduğumuz patlıcan kabağı ekleyip karıştırıyoruz ve son olarak suyu, tuzu, naneyi ekleyip pişmesini bekliyoruz.

Herkese afiyet olsun şimdiden 😊.

Sebzeli Türlü Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Şehriye Çorbası
Borcamda Köstebek Pasta Nasıl Yapılır
Mac’n Cheese Makarna
Kakaolu Islak Kurabiye
Etsiz Yumurtalı Çiğköfte (El Yoğurması)
Kremalı Makarna
Hdabla | © 2025 |