Ciğer Kavurma

Ciğer Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket tavuk ciğeri (dana ciğeri varsa daha hoş oluyor)
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • Piştikten sonra bir kaç kısım maydanoz

Ciğer Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak ciğeri olabildiğinde ufak doğrayalım.
  2. Tavaya sıvı yağı alalım ciğeri ekleyelim, suyunu salıp çekene kadar karıştırarak pişirelim.
  3. Suyunu çekince 6-7 dk daha kavuralım ve baharatları ekleyelim.
  4. Altını kapatalım ve ince doğradığımız maydanozları da ekleyelim.
  5. Çıtır somun ekmeğimizi ikiye bölelim hafif tavanın yağına banalım ve içlerine ciğer dolduralım.
  6. Dilerseniz soğan salatası ile servis edebilirsiniz.

Deneyeceklere afiyet olsun🌸.

Ciğer Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pasta
Pekmezli Muhallebi Tarifi (Harire)
Taze Börülce Salatası
Cevizli Tarçınlı Portakallı Kek
Tok Tutan Gaz Yapmayan Gece Maması 6-12 Ay
Muzlu Avokado (Kahvaltı 2)
Hdabla | © 2025 |