Balkabağı Mezesi

Balkabağı Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram balkabağı
  • 5 çorba kaşığı yoğurt
  • Dereotu
  • 3 ceviz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber

Balkabağı Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Balkabağı rendelenir, zeytin yağında biraz kavrulur biraz dişe gelirse daha hoş oluyor. Dereotu ek edilip soğumaya bırakılır.
  2. Diğer yandan yoğurt ve sarımsak rendesi karıştırılır.
  3. Soğuyan balkabağı ile karıştırılır, üzeri ceviz ile süslenir.

Balkabağı Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğanlı Krema Soslu Tavuk Mini Biftek (Sebze Ve Püre Eşliğinde)
Orman Meyveli Pasta
Pratik, Diyet Kahvaltı
Gaziantep Usulü Kilis Tavası
Peynirli Brokoliler
Vişne Soslu Muhallebili Borcam Pastası
Hdabla | © 2024 |