Kabaklı Krep (Videolu)

Kabaklı Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane patates
  • 1 tane yeşil kabak

Hamuru için;

  • 2 tane yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Kabaklı Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabağı ve patatesi rendeleyelim.
  2. Hamur gereçleri farklı kasede çırpalım ve üzerine dökelim.
  3. Unun kıvamını kalıtesınden ötürü eksiltip yada ekleyebilirsiniz.
  4. Tavamıza yap dökelim fazlasını peçete ile alalım.
  5. Oldukça ince dökelım ve yayalım alt üst ederek pişirelim.

Kabaklı Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavada Çupra
Dubai Çikolatası
Etin Tavuğun Yanına Patates Püresi
Kavurma Tarifi (Taze Biberiyeli)
Islak Kek
10 Dakikada Kır Pidesi
Hdabla | © 2025 |