Havuç Topu

Havuç Topu Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 3 adet havuç
  • 1 çay bardağı ceviz
  • 1 paket cici bebe bisküvi
  • 5 yemek kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • Hindistan cevizi

Havuç Topu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçlar rendeleyelim tavaya alalım.
  2. Fotoğraftaki üzere bisküvi hariç bütün materyalleri ekleyelim.
  3. Bisküviyi rondoda çekelim.
  4. Havuç piştikten sonra ocağı kapamadan bisküviyi de ekleyip soğuyana kadar bekleyin.
  5. Sonra istediğiniz boyutta yuvarlayıp hindistan cevizine bulayalım. Afiyet olsun 🤌

Havuç Topu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tatlı Kurabiye Tarifi
Tiramisu Tart
Yaprak Ekşisi
Soğan Dolması
Kıymalı Kumpir (Patatesin En Havalı Hali)
Benekli Rulo Pasta
Hdabla | © 2025 |