Köz Biber Ezmesi

Köz Biber Ezmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 şişe kapya köz biber(ben hazır kullandım)
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı ceviz
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • Pulbiber

Köz Biber Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün materyalleri rondoya koyup krema haline gelene kadar rondodan geçirelim.
  2. Daha sonra servis tabağına koyalım afiyet olsun.

Köz Biber Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Reçelli Kek
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Çiğden)
Pudingli Pasta (Fakir Pastası)
Etimek Tatlısı
Mantı Çorbası
Lahmacun
Hdabla | © 2025 |