Hibisküs Reyhan Karışımı Şerbet

Hibisküs Reyhan Karışımı Şerbet Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet hibisküs
  • Bir tutam reyhan
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2 litre su

Hibisküs Reyhan Karışımı Şerbet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hibisküs reyhanla bir arada içine bir su bardağı toz şekeride ekleyerek on dakika kaynatıyoruz.
  2. Sonra süzgeçten geçiriyoruz .
  3. Dolapta soğumaya bırakıyoruz.

Hibisküs Reyhan Karışımı Şerbet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hasan Paşa Köfte
Yoğurtlu Brokoli Salatası
Çember Mantı (Videolu)
Beyaz Çikolatalı Kahveli Borcam Pastası
Moğol Usulü Et Mongolian Beef
Lotus Bisküvili Magnolia
Hdabla | © 2025 |