Çikolatalı Güllaç
Çikolatalı Güllaç Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram güllaç
- 2 paket çikolata
- 1 paket krema
- 2 kaşık kakao
- 2 buçuk su bardak şeker
- 2 litre süt
Çikolatalı Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sütü tencereye koyup evvel içine şeker, kakao ,kremayı ,bir paket çikolatayı ek ettikten sonra karıştırarak ılıktan bir tık sıcak olacak halde hepsi eriyecek.
- Sonra güllaçları tek tek ortadan kırıp tepsiye yerleştiriyoruz .
- Her kata sostan koyup en üst kata kadar bütün güllaç yufkalarını bitiriyoruz.
- Tamamen çektikten sonra üzerine kalan bir paket çikolatayı rendeliyoruz istediğiniz üzere süsleyebilirsiniz.
Çikolatalı Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






