Tak Tak Kebabı

Tak Tak Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 modül incik yada kol
  • 2 tane defne yaprağı
  • 1 tutam tane karabiber
  • 1 adet büyükçe soğan

Tak Tak Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye etleri koyalım, soğanı ,kara biberi,defne yaprağını karabiberi de koyup tencerenin kapağını karşıt çevirerek örtelim.
  2. Kapağı su ile dolduralım ocağın en küçük gözünde mum ışığında 3. 5 saat kadar pişirelim .
  3. Piştikce etler sulanır ocaktan almadan yarım saat evvel tuzunu atıp tekrar birebir halde pişirmeye devam edelim .
  4. 3. 5 saat kâfi oluyor lakin denetim edin tam yumuşamamışsa biraz daha pişirin .
  5. Pişince etleri içinden alın, suyunu süzgeçten geçirip bir kaba alın.
  6. Ekmekleri servisi tabağa alın, üzerine etin suyundan gezdirip etleri kemiğinden ayırıp afiyetle yiyin.

Tak Tak Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Domatesli Pilav
Profiterol
Nefis Makarna Salatası
Fırında Kaşarlı Kabak
Kolay Poğaça Tarifi
Fırında Patates
Hdabla | © 2025 |