Ebruli Bisküvi Pasta
Ebruli Bisküvi Pasta Tanımı İçin Malzemeler
- 3 paket petibör kakaolu bisküvi
- 2 paket bitter çikolatalı puding
- 1 paket sade krem şanti
- 1 su bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için)
- 1 çay bardağı süt (krem şanti için)
- 6.5 su bardağı süt (puding için)
Üzeri için;
- Hindistan cevizi
Ebruli Bisküvi Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Puding ve sütü ocağa alıp pudingi pişirelim.
- Bisküvileri sütle ıslatıp bir sıra tepsiye dizelim.
- Üzerine yeni ocaktan aldığımız pudingten yeteri kadar ek edelim, yayalım.
- Aynı süreci kabın büyüklüğüne nazaran bisküvi bitene kadar devam edelim.
- Kalan pudingi soğuması için kenara bırakalım.
- Ayrı bir kaba krem şanti ve sütü alıp çırpalım.
- Dolapta dinlenmeye bırakalım.
- 5-10 dk dinlendikten sonra pastanın üzerine kesim parça bırakalım.
- Kalan pudingi de aralıklarla yayalım. İkisi birbirine karışacak biçimde pastanın üzerine dağıtalım.
- Üzerini hindistan cevizi ile süsleyip soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.Afiyet olsun 🌸.
Ebruli Bisküvi Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






