Kuzu Göbeği Kavurması

Kuzu Göbeği Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 700 gr kuzu göbeği mantarı
  • 2 adet kuru soğan
  • Zeytinyağ
  • Pul biber
  • Tuz

Kuzu Göbeği Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Mantarları yıkayıp istediğiniz üzere yemeklik doğruyoruz.
  2. Uygun bir tavaya soğanları ve mantarları alıyoruz.
  3. Orta ateşte suyunu salıp geri çekene kadar pişirelim.
  4. Tuzu ve pul biberi ekleyip iki tıp karıştırıp alıyoruz. Afiyet olsun.

Kuzu Göbeği Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Kokoreç
Tam Kıvamında Haşhaşlı Revani ( Videolu)
Kolay Mayasız Sütsüz Poğaça
Pastırmalı, Ispanaklı Pratik Börek
Tavuklu Sebzeli Pilav
Fit Tiramisu
Hdabla | © 2025 |