Yunan Cacığı (Tzatzıkı)

Yunan Cacığı (Tzatzıkı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2-3 rendelenmiş salatalık
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Karabiber (isteğe göre)

Üzeri için:

  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Yunan Cacığı (Tzatzıkı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2-3 yemek kaşığı süzme yoğurt katman koyun, üzerine 2-3 rendelenmiş salatalık, 1 diş sarımsağı rendeliyoruz.
  2. 1 tatlı kaşığı sirke ,1 çay kaşığı tuzu döküyoruz.
  3. İsteğe nazaran karabiber karıştırın.
  4. Üzerine de isteğe nazaran 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyoruz ve mükemmel mezeniz hazır afiyet olsun.

Yunan Cacığı (Tzatzıkı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Taze Fasulye Diblesi
Yoğurtlu Cevizli Anne Kurabiye
Kızarmış Tavuk But
Tavuk Kıyması İle Lahmacun Pidesi (Anne Tarifi) (Taş Fırında)
Fırında Beşamel Soslu Makarna
Susamlı Kurabiye Tarifi
Hdabla | © 2025 |