Kolay Körili Tavuk

Kolay Körili Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 800 gram tavuk fileto
  • 4 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber

Kolay Körili Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Filetoları porsiyonluk bölüp hazırlayın, bir çatalla her tarafından delerek hazırlayın.
  2. Derin bir kasede sıvı yağ ve baharatları karıştırın.
  3. Tavukları baharatlı yağlı karışıma döküp düzgünce karıştırın ve mümkünse geceden hazırlayın .
  4. Ertesi güne yeterlice tarla ir iç içe geçmiş olur ya da en az üç saat beklemeli.
  5. Ekstra yağ koymadan yapışmaz tavayı kızdırıp artlı önlü güzelce pişiriyoruz afiyet olsun.

Kolay Körili Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çok Hafif Siyez Unlu Poğaça (Pastahanelerde Pahalı Olan)
Yayla Çorbası
Anne Keki
Limonlu Çörek
Kahve Çekirdeği Kurabiye
Zeytinli Açma Tarifi
Hdabla | © 2025 |