Köz Biber Mezesi

Köz Biber Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet közlenmiş kapya biber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı biber
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı /yada sıvı yağ
  • 1 avuç ceviz içi

Köz Biber Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Közlenmiş kapya biberleri ,maydanozu, cevizleri ,sarımsakları, tuz ,zeytinyağı ve salçayı rondoya koyup yeterlice püre haline gelene kadar doğruyoruz.
  2. Servis tabağına koy deneyecek olanlara afiyet olsun 🥰.

Köz Biber Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hazır Çiğ Köfte Tadında Patatesli Köfte Tarifi
Çiçek Kurabiye
Limonlu Yaban Mersinli Rafine Şekersiz Muffin
İrmikli Helva
Yalancı Fit Tiramisu (5 Dakikada Yapılıyor)
Brüksel Lahanası Salatası
Hdabla | © 2025 |