Portakallı Islak Kek

Portakallı Islak Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet portakal
  • 3 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı yağ
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 paket hamur kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 2 su bardağı un

Portakallı Islak Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1,5 portakal dilimle yumurta, şeker, yağ ekle blender ile karıştır ve parçala.
  2. Kalan gereçleri ekle çırp, sonra kek kalıbına döküyoruz, kalan 1,5 portakalın suyunu sıkın.
  3. 180 ° ısınmış fırında kızarana kadar pişirin.
  4. Fırından çıktığında sıcağı ile portakal suyunu üstüne dökün. Afiyet olsun.

Portakallı Islak Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Semizotlu Enfes Tavuk Salatası
Hazır Yufkadan Patatesli Börek
Kakaolu Kek
Kahvaltıya Lavaş Böreği (Lezzetine Doyamayacaksınız)
Islak Kek
Karışık Meyveli Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |