En Lezzetli Ve Kremamsı Pesto Sos Tarifi
En Lezzetli Ve Kremamsı Pesto Sos Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kase taze fesleğen yaprağı (dalından ayıklanmış ve yıkanmış)
- 1 büyük demet maydanoz
- 100 gram çam fıstığı
- 200 ml sızma zeytinyağı
- 4 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 200 gram parmesan peyniri (taze rendelenmiş)
En Lezzetli Ve Kremamsı Pesto Sos Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle makarnayı kaynat suda haşlayıp süzün.
- Çam fıstıklarını yağsız tavada yavaşça kavurun.
- Fesleğen yapraklarını ve maydanozu yıkayıp kurulayın.
- Tüm gereçleri (fesleğen, maydanoz, çam fıstığı, zeytinyağı, sarımsak, rendelenmiş parmesan ve tuz) bir blendera alın.
- Krema kıvamına gelene kadar karıştırın.
- Hazırladığınız pesto sosunu sıcak makarnayla buluşturup çabucak servis edin.
En Lezzetli Ve Kremamsı Pesto Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













