Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı ince bulgur
  • 1,5 su bardağı sıcak su
  • 2 yemek kasığı salça
  • 3 yemek kaşığı nar eksisi
  • 1 adet limon
  • Marul maydanoz dereotu
  • Yeşil soğan
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 adet domates salatalık
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Nane
  • Kimyon
  • Toz biber

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İnce bulgura sıcak suyu döküp, ağzını kapatıp 15 dakika dinlendirelim. 1 adet soğanı doğrayıp zeytinyağında kavurup salça baharatları ekleyip. Dinlenen bulgurumuza ekleyelim.
  2. Doğradığımız yeşillikleri katıp nar ekşisi, limon sıkıp servise hazır hale getirebilirsiniz. Afiyet olsun.

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Terbiyeli Şehriye Çorbası
Basmatili Özbek Pilavı (Düşük Kalorili)
Sütlü Proteinli Yumurta
Tam Kıvamında Aşure Tarifi
Yulaflı Çikolatalı Pratik Pasta
Portakal Aromalı Kek
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet