Çörekotlu Kurabiye

Çörekotlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 200 gram tereyağı (erimeye yakın)
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta (1!inin sarısı üzerine)
  • 2 yemek kaşığı pudra şekeri
  • 3-4 yemek kaşığı çörek otu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4-5 su bardağı un

Çörekotlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce tüm sıvıları karıştırıp sonra çörek otlarına ekleyelim.
  2. Ardından katı materyalleri ekleyelim kulak göğsü kıvamında bir hamur elde edelim.
  3. Ardından minik minik yuvarlaklar yapıp tepsiye dizelim ve üzerine yumurta sarısı sürelim.
  4. Önceden ısıtılmış 180° fırında 20 dakika kadar pişirelim. Şimdiden afiyet olsun.

Çörekotlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebekler İçin Havuç Çorbası
Biberli Ekmek Tarifi
Cinnamon Roll
Havuçlu, Tarçınlı Kek
Revani
İki Renkli Muhallebi
Hdabla | © 2025 |