Kollajen Ara Öğün ( Taşımalık )
Kollajen Orta Öğün ( Taşımalık ) Tanımı İçin Malzemeler
- 3 çorba kaşığı yulaf ezmesi
- 1 çay bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı keten tohumu
- 1 tatlı kaşığı chia tohumu
- 1 çorba kaşığı kuru meyve ( ben kuru üzüm kullandım sarfiyatları doğranmış olacak)
- 1 orta uzunluk muz
- 1 çorba kaşığı doğranmış ceviz içi yada badem
Üzerine;
- Hurma özü yada pekmez (isteğe bağlı)
Kollajen Orta Öğün ( Taşımalık ) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yulafları kabımıza alıyoruz üzerine tohumları kuru meyveleri ekle.
- Süt ek edip, en az bir saat bekletiyoruz akşamdan yapıp sabah başka gereçleri de ekleyebiliriz.
- Yulaflar, kuru meyveler yumuşayınca muzu doğranmış cevizi ek edip, üzerine hurma özünü gezdiriyoruz. Afiyet olsun.
Kollajen Orta Öğün ( Taşımalık ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










