Lotus Bisküvili Magnolia

Lotus Bisküvili Magnolia Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için;

  • 5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı biraz az şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 paket krema
  • 1 paket vanilya
  • Minik bir modül tereyağı
  • 1 adet yumurta

Ara katları için;

  • 2 paket lotus bisküvi
  • 1 paket yulaflı bisküvi
  • Aralarına ve üzerine eklemek için fındık

Lotus Bisküvili Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bütün gereçleri bir tencere içine alıp uygunca karıştırıp altını açalım.
  2. Bisküvileri güzelce ezelim ve kavanoz yada kaselere hisse edelim.
  3. Pişen kremayı orta ara karıştıralım ki kabuklanmasın ve soğusun en son bir defa blender ile çekelim ve bütün pürüzlerden kurtulalım.
  4. Bisküvi fındık krema olarak sıralama yaparak kaplarımıza hisse edelim.

Deneyecek olan herkese afiyet olsun 🌸🤍

Lotus Bisküvili Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Coco Truff Tarifi
Kastamonu Ekşili Pilav
Evde Etsiz Çiğ Köfte Tarifi
Aşure
Elmalı Diyet Keki
Bayatlamayan Anne Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |