Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kabın içine 4 yemek kaşığı şekeri ve 2 yumurtayı alıp bir kaba karıştıralım.
  2. Daha sonra 2 su bardağı süt 1 paket kabartma tozunu 1 paket vanilyayı ve unu ekleyip çırpalım.
  3. Daha sonra evvelce ısıttığımız tavaya yağ sürelim ve bir kaşık yardımıyla pankek hamurumuzdan alıp tavaya yerleştirelim ve pişirelim. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lahmacun (Tavada)
Nişastalı Elmalı Kurabiye
Erzurum Usulü Kişnişli Ayran Çorbası Tarifi – Ayran Aşı (Videolu)
Mandalinalı Cheesecake
Salçalı Peynirli Makarna
Muhallebili Kadayıflı Revani
Hdabla | © 2024 |