Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 4 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bir kabın içine 4 yemek kaşığı şekeri ve 2 yumurtayı alıp bir kaba karıştıralım.
  2. Daha sonra 2 su bardağı süt 1 paket kabartma tozunu 1 paket vanilyayı ve unu ekleyip çırpalım.
  3. Daha sonra evvelce ısıttığımız tavaya yağ sürelim ve bir kaşık yardımıyla pankek hamurumuzdan alıp tavaya yerleştirelim ve pişirelim. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karabuğday Salatası
Fırında Bal Kabağı Tatlısı
Borcamda Elmalı Cevizli Turta
Polonya Pastası (Karpatra)
Kıymalı Rulo
Mayasız Karabuğday Ekmeği (Fonksiyonel Beslenme)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet