Ev Yapımı Limonata

Ev Üretimi Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet portakal
  • 5 adet limon
  • 1 su bardağı şeker

Ev İmali Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Limonları ve portakalları üzerindeki kabuk kısmını soy beyaz kısım kalsın kabukları kenara koy beyaz kısmı soyup çöpe atalım limonda beyaz kısım kalırsa acılık olur.
  2. Kabuklarla birlikte limon ve portakalı doğrayıcıya koy üzerine şeker ekleyip, püre haline getir daha sonra süzgeçten geçir ve üzerine bir su bardağı su dök )daha rahat süzgeçten geçsin diye)
  3. Uygun bir saklama kabına koy ağzını kapat ve buzlukta sakla istediğin vakit çıkarıp, üzerine su ve şeker ekleyip içmeye hazırlayabilirsin ✅
  4. Posasını atmadım kek ve kurabiyelerde kullanmak için buzdolabı poşetine koyup, buzlukta sakladım.
  5. Su ve şeker oranını istediğin üzere ayarlayabilirsin. Şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun.

Ev İmali Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Tavuklu Makarna
Pratik Ezogelin Çorbası
Kaşar Peynirli Börek
Semizotu Cacığı (Soğukluk Cacığı)
Köz Tadında Lezzet Bombası
Enfes Etli Patlıcan Kapama (Videolu)
Hdabla | © 2025 |