Sufle
Sufle Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- Yarım su bardağı şeker
- Yarım su bardağı un
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 40 gram biter çikolata
- 40 gram sütlü çikolata
Sufle Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tereyağ ve çikolatalarımızı uygun bir tavada kısık ateşte eritiyoruz.
- Derin bir kabımıza yumurtalarımızı kırıyoruz ve şekerimizi ekleyip, köpük köpük olana kadar karıştırıyoruz unumuzu ekliyoruz ve eriyen karışımımızı içine ekliyoruz karıştırıyoruz.
- Sufle kaplarımızı yağlıyoruz ve karışımımızı bölüyoruz 4 adet çıkıyor.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10 dk pişiriyoruz.
Sufle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









