Kahvaltılık Süt Kaymağı

Kahvaltılık Süt Kaymağı Tanımı İçin Malzemeler

  • Süt kaymağı
  • 3 tatlı kaşığı toz şeker

Üzeri için:

  • Antep fıstığı tozu

Kahvaltılık Süt Kaymağı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü kaynatalım. Soğuduktan sonra bir gece buz dolabında bekletelim.
  2. Üzerindeki kaymağı sabah toplayıp kaseye alalım.
  3. Üzerine şeker ilave edip karıştıralım.
  4. Üzerine toz antep fıstığı serpelim.

Kahvaltılık Süt Kaymağı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Köpüklü Süt Kahve İçin
Üzeri Kızarmış Tam Ölçü Fırın Sütlaç Tarifi
Tavuklu Pilav (Bekar Evi)
Patatesli Kuru Patlıcan Yemeği
Mac’n Cheese Makarna
Az Malzemeli Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |