Pratik Kısır

Pratik Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 çay bardağı bulgur
  • 2.5 çay bardağı sıcak su
  • Sevdiğiniz yeşillikler
  • Damak zevkine nazaran baharat
  • Zeytinyağı
  • Nar ekşisi
  • 1 limon suyu

Pratik Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Burguları salça ile karıştırın.
  2. Üstüne sıcak su ekleyin. 3-5 dakika bekleyin.
  3. Su çekince doğradığınız yeşillikleri ekleyin.
  4. Baharatları limon suyunu nar ekşisini ve zeytinyağını ekleyin. Karıştırın.

Afiyet olsun.

Pratik Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaptan’dan Enfes Kıymalı Erişteli Mercimek Yemeği
Terbiyeli Tavuk Çorbası
Dondurma Kurabiye
Sebzeli Tavuk Yemeği
Çavdar Unlu Fit Kek (Buğday Alerjisi Olanlar İçin İdeal)
Çok Sevilen Pizzam
Hdabla | © 2025 |