Glutensiz Limonlu Kurabiye

Glutensiz Limonlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 100 gram hindistan cevizi yağı
  • 150 gram toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • Yarım limonun suyu
  • 1 adet limon kabuğu rendesi
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu
  • 350 gram patisserie un

Glutensiz Limonlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri çırpıyoruz akabinde un dışında tüm materyalleri birlikte karıştırıyoruz.
  2. Unu yavaş yavaş ekliyoruz ölçülü biçimde yağın yumurtanın ve limonun büyüklüğüne nazaran daha fazla un isteyebilir hamur.
  3. Klasik kurabiye hamuru yumuşaklığında yapıp yirmi dakika buzdolabında dinlendiriyoruz.
  4. Sonrasında hamuru açıp, şekillendirebilirsiniz ben çay bardağıyla yuvarlak yaptım dilerseniz elde şekillendirir dilerseniz farklı kurabiye kalıplarıyla yaratıcılığınıza kalmış ✨.
  5. 180 derece fırında 12-15 dk denetimli olarak pişirin.

Glutensiz Limonlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Mantar Kavurma
Lazanya Çorbası
Cream Puff Tarifi (Pastaneden Farksız)
Mercimek Çorbası
Patlıcan Yemeği (En Azından Bir Kere Deneyin)
Maş Fasülye Salatası (Ekşili)
Hdabla | © 2025 |