S Kurabiye

S Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yumurta (2 sinin sarısı üstüne) (yumurtalar küçükse 6 yumurta)
  • 1 su bardağı şeker ( az şekerli sevdiğimiz için)
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 250 gram tereyağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Aldığı kadar un

S Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri şeker eriyinceye kadar çırpıyoruz. Akabinde yağları ekleyip yoğuruyoruz. Yoğurduktan sonra vanilya, kabartma tozu ve unu ekliyoruz. Yumuşak ele yapışmayan bir hamur elde ediyoruz.
  2. En son sıvı yağla hamurumuzu toparlayıp s halini veriyoruz, üstüne yumurta sarısı sürüyoruz.
  3. 180 derece fanlı ayarda pişiriyoruz. Afiyet olsun.

S Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Şehriye Çorbası
Sebzeli Bulgur Pilavı
Pirinç Unlu Bebek Maması
Bol Çikolatalı Krem Şokolo ️
Börek Tadında Fırında Karnabahar
Armutlu Maydanozlu Smootie
Hdabla | © 2024 |