Çıtır Patates Topları

Çıtır Patates Topları Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta büyüklükte patates
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • İsteğe bağlı kajun baharatı

Kızartmak için

  • Sıvı yağ

Çıtır Patates Topları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri haşlayıp suyunu süzüp, baharatlarını katıp eziyoruz.
  2. Sonra görseldeki üzere küçük toplar yapıyoruz.
  3. Isınmış yağda kızartıyoruz. Deneyenlere afiyet olsun.

Çıtır Patates Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kapalı Hamburger
Sulu Patates Yemeği
Un Kurabiyesi (Margarinsiz)
Köfteli Börek
Kurabiye (Tadımlık)
Kedi Dilli Böğürtlenli Tiramisu
Hdabla | © 2025 |