Pudingli Kek

Pudingli Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 paket vanilya
  • 2 paket kabartma tozu
  • 1 su bardağı şeker

Üzeri puding için;

  • 3 buçuk su bardağı süt
  • 1 paket puding

Süslemek için;

  • Kuru üzüm

Pudingli Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel iki tane yumurtayı ve bir bardak şekeri bir kaba alın düzgünce karıştırın.
  2. Daha sonra kabartma tozu,vanilya, yoğurdu ekleyin uygunca karıştırın, gerisinde yağı unu de ekleyin yeterlice bunları karıştırın.
  3. Kıvamı olduktan sonra tepsiye alıp 180 derecede fırına koyun.
  4. Üzeri puding için üç su bardağı sütü bir tencereye alın ve bir paket pudingi içine döküp karıştırın ve ocağa bırakın kısık ateşte kaynatın.
  5. En sonunda kekinizi çıkarın üzerine pudingi dökün ve kesin her bir dilim için üzerine bir kaç tane üzüm koyun. Ve sunum hazır afiyet olsun.

Pudingli Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Cevizli Kek
Muzlu Rulo Pasta
Beyaz Çikolata Soslu Kek
Evde Pizza
Çıtlık (Karahindiba Salatası)
Ispanaklı Krep
Hdabla | © 2025 |