Cacık

Cacık Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet salatalık (küp küp doğranmış)
  • 2 su bardağı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 su bardağı su
  • 2 diş sarımsak (ince ince doğranmış)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım tatlı kaşığı kuru nane

Cacık Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salatalık kabuklarını soymayın ya da alacalı soyun (suyunu bırakmaması için).
  2. Yoğurt güzelce çırpılır.
  3. Üzerine su eklenir tekrar karıştırılır.
  4. Salatalık ve sarımsaklar eklenir.
  5. Zeytinyağı, tuz, nane eklenir tekrar karıştırılır.Afiyet olsun 🩷.

Cacık Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Pide
Kıymalı & Havuçlu Bebek Maması
Panna Cotta (Jelatinsiz)
Enfes Yeşil İçecek
Tadı Damağınızda Kalacak Çikolatalı Pasta
Çok Pratik Hazır Kek İle 10 Dakikada Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |