Ekmek Hamuruyla Pişi Tarifi (Videolu)

Ekmek Hamuruyla Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet ekmek hamuru

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Ekmek Hamuruyla Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru mandalina büyüklüğünde modüllere bölelim unlayarak merdane yardımıyla açıp inceltelim.
  2. Bol kızgın yağda kızartıp servis edelim afiyetler olsun ayrıntılı tanım için tıklayınız 👇.

Ekmek Hamuruyla Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tablacı Salatası
Limonlu Muhallebi
Maş Fasülye Salatası (Ekşili)
Tavuk Pirzola Dolması
Çizikli Kurabiye Tarifi
Etli Nohut Yemeği
Hdabla | © 2025 |