Andaloz Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi

Andaloz Çorbası Nasıl Yapılır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1,5 yemek kaşığı salça
  • Yarım su bardağı pirinç
  • 7 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Andaloz Çorbası Nasıl Yapılır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağını tenceremize alıp eritelim eridikten sonra üzerine unu ek edip kokusu çıkıp rengi dönene kadar kavuralım.
  2. Kavurduktan sonra salçamızı ekleyip 2 dk daha kavuralım.
  3. Varsa şayet kemik suyu yahut tavuk suyu kullanabilirsiniz ben bir bardak kemik suyu kullandım toplam 7 su bardağı olacak biçimde su lave edelim.
  4. Kaynayana kdar karıştıralım.
  5. Kaynamaya başladıktan sonra içerisine yarım su bardağı yıkanmış pirinç ekleyelim.
  6. Pirinçler yumuşatamayacağı kadar pişirelim.
  7. Daha sonra nane yahut maydanoz ile servis edebilirsiniz. Şimdiden deneyecek olanlara afiyet olsun.

Andaloz Çorbası Nasıl Yapılır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Türk Kahvesi Nasıl Yapılır? (Bol Köpüklü Ve Tüm Detaylarıyla)
Havuçlu Tarçınlı Tart Pasta
Tavada Kazandibi-pratik
Bursa’nın Meşhur Süt Helvası
Mantar Soslu Tavuk
Tatlı Patates Yemeği (8 Ay+)
Hdabla | © 2025 |