Limonlu Kek

Limonlu Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 pk kabartma tozu
  • 1 adet limon
  • 2.5 su bardağı un

Limonlu Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel yumurtamızı ve şekerimizi 3 dk çırpalım.
  2. Daha sonra başka gereçlerimizi ek edelim lakin burda bir püf nokta var limonumuzu rendeleyim ve suyunu da kek karışımımıza ek edelim.
  3. Daha sonra da kek kalıbımızı hoş bir biçimde yağlayalım .
  4. Kek karışımımızı kalıbımıza dökelim ve 180°lik fırın da alt üst ayarda pişirelim ,şimdiden herkese afiyet olsun 😊😇.

Limonlu Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Arnavut Böreği (Bayılacağınız Bir Lezzet)
Krem Şantili Yaş Pasta
Sebze Çorbası
Kakaolu Bisküvili Toplar
Mercimekli Köfte
Nefis Pırasa Tarifi
Hdabla | © 2025 |