Izgarada Kebap
Izgarada Kebap Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5kg tavuk eti
- 1 tatlı kaşığı toz biber
- 1 yemek kaşığı kekik
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı pul biber
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı yoğurt
Izgarada Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
- Etlerimizi doğruyoruz istediğimiz biçimi vererek, akabinde etimizi yıkayıp tuzladıktan sonra gereçleri ekliyoruz.
- Son olarak yoğurtu ekleyip 10 dakika dinlenmeye alıyoruz.
- Ardından ızgara da pişiriyoruz.
Izgarada Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






