Keto Kraker
Keto Kraker Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı defan tohumu
- 1/2 (yarım) su bardağı chia tohumu
- 500 ml su
- 4 yemek kaşığı susam
- 4 yemek kaşığı ay çekirdeği içi
- 2 yemek kaşığı kabak çekirdeği
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı zerdeçal
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
Keto Kraker Tanımı Nasıl Yapılır?
- Keten tohumu ve chia tohumlarını bir kaba alalım ve üzerine suyu ek edip karıştırıp, şişmeye bırakalım.
- Daha sonra susamı ekleyip karıştıralım ay çekirdeği ve kabak çekirdeğini de ek edip, karıştıralım.
- Tuz, kırmızı biber, zerdeçal ve kekiği ekleyip düzgünce karıştıralım üzerine zeytin yağını ek edip, tekrar karıştıralım. Tüm eserler düzgünce karışmış olmalı.
- Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine ince bir formda yerleştirip, dilimlere ayıracak biçimde keselim.
- 180 derece de 25-30 dk pişirelim fırın ayarını 150 dereceye getirip, bir müddet kurutalım. 1 gece dinlendirelim.
Keto Kraker Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










