Raventli Tart

Raventli Tart Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram ravent

Tart hamuru için;

  • 3 adet yumurta
  • 50 cm sıvı krema
  • 7 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya şekeri

Raventli Tart Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak raventleri temizleyip doğrayalım ve üzerine üç yemek kaşığı şeker ekleyip dinlenmeye bırakalım.
  2. Üç yumurta ve 7 kaşık şekeri bir kaba alıp karıştıralım. Vanilya şekerini ekleyip, tekrar karıştıralım. Son olarak da sıvı kremayı azar azar ekleyip, karıştıralım.
  3. Tart hamurunun üzerine raventleri dizelim. Üzerine hamuru dökelim ve evvelden ısıtılmış 170°de olan fırında pişirelim. Üzeri kızarınca fırından alalım.

Raventli Tart Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ege Usulü Enginar Dolması
Yalancı Su Böreği
Hibisküs Reyhan Karışımı Şerbet
Nane Ve Maydanoz Dokunuşlu Renkli Salata Tarifi (Videolu)
Avakado Sosu
Trileçe
Hdabla | © 2025 |