Nohutlu Sebze Yemeği

Nohutlu Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 adet soğan
  • 3 adet patates (doğranmış)
  • 2 adet kırmızı biber (doğranmış)
  • 3 adet kabak (doğranmış)
  • 2 yemek kaşığı kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı kaşığı domates salçası
  • 2-3 su bardağı sıcak su
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Köri
  • Kimyon

Bardak vefat 300 g

Nohutlu Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanı, kırmızı biberleri küp küp doğrayıp zeytinyağında kavurun.
  2. Salçayı ekleyip karıştırın.
  3. Küp doğranmış kabağı, patatesleri, nohudu ve baharatları ekleyin, biraz kavurun.
  4. Sıcak suyu ek edin, kapağını kapatıp sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin.

Afiyet olsun.

Nohutlu Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Sütlaç
Mantar Kokareç
Kadayıflı Muhallebi (Çok Hafif Bir Tatlı)
Sultani Bezelye
Beyaz Çikolatalı Brownie
Patatesli İzmir Köfte
Hdabla | © 2024 |