Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler

Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı su
  • 1/2 (yarım) su bardağı zeytinyağı
  • 1/2 (yarım) su bardağı ayçiçek yağı
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 adet yumurta (beyazı içine sarısı üzerine)
  • 1.5 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karbonat
  • 3.5 su bardağı un
  • 2 yemek kaşığı çörek otu

Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç başka materyaller karıştırılır.
  2. Un yavaş yavaş eklenir.
  3. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürülür.
  5. Önceden ısıtılmış 200°fırında üzeri kızarana kadar pişirilir.

Çörek Otlu Tuzlu Kurabiyeler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hurmalı Yulaflı Diyet Bar (Diyette Olanların Favori Tatlısı)
Tarhana Çorbası (Kaşık Kaşık İçirten)
Waffel Hamuru
Limonlu Mantarlı Hindi Sote
Muhteşem Kısır Tarifi
Kremalı Soslu Tavuk Makarna
Hdabla | © 2025 |