Domates Tavası

Domates Tavası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg yağlı zırhlanmış et
- 1 kg domates
- 2 adet orta uzunluk soğan
- 4 diş sarımsak
- 6 adet yeşil biber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı tuz silme
Domates Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Domatesler soyulur kabukları sarımsakla birlikte blendırdan geçirmek için blender kabına alınır.
- Tüm gereçler görseldeki üzere doğranarak uygun bir tepsinin içinde blenderdan geçirilmiş domates kabukları ve sarımsak ile birlikte harmanlanır.
- 170 derece evvelce ısıtılmış fırına verilerek yaklaşık 1 saat pişirilir üzeri kızaran domates tavası yemeye hazır deneyenlere şimdiden.
Afiyet olsun 😌
Domates Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






