Domates Tavası

Domates Tavası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg yağlı zırhlanmış et
  • 1 kg domates
  • 2 adet orta uzunluk soğan
  • 4 diş sarımsak
  • 6 adet yeşil biber
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz silme

Domates Tavası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domatesler soyulur kabukları sarımsakla birlikte blendırdan geçirmek için blender kabına alınır.
  2. Tüm gereçler görseldeki üzere doğranarak uygun bir tepsinin içinde blenderdan geçirilmiş domates kabukları ve sarımsak ile birlikte harmanlanır.
  3. 170 derece evvelce ısıtılmış fırına verilerek yaklaşık 1 saat pişirilir üzeri kızaran domates tavası yemeye hazır deneyenlere şimdiden.

Afiyet olsun 😌

Domates Tavası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Eşimle Kahve Keyfi
Kahvaltılık Sos (Acuka)
Kavanoz Sarma
Peynirli Krep Gözleme
Kolay Mantı
Kavurmalı Fırın Patates Yemeği
Hdabla | © 2024 |