Çilekli Magnolia
Çilekli Magnolia Tanımı İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 5 yemek kaşığı un
- Yarım paket krema (100 ml)
- 1 küçük kesim tereyağ (5-10g)
- 1 pk vanilin
Arası için;
- 1 paket eti burçak bisküvi
- 1 kase çilek
Çilekli Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bisküviler bir robottan geçirilir ve çilekler kesilir.
- Krema,vanilin ve tereyağ dışındaki tüm gereçler tencerede bir tel ile uygunca çıprılır ve tencerenin altı yakılıp muhallebi kaynayana,kıvam alana dek karıştırılır.
- Pişen muhallebiye vanilin ve tereyağ eklenir.
- Onlar eriyince krema eklenir ve mikser ile 7-8 dk çırpılır.
- Kapların kenarına çilekler dizilir.
- Bisküvi eklenir ve üzerine muhallebi dökülür.
- En son üzerine biraz daha bisküvi serpilir.
- Dolapta uygunca soğuduktan sonra üzeri bir çilek ile süslenip servis edilir.
Çilekli Magnolia Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







